Svenska Läkaresällskapets anrika hus – för konferens, möten och fest

Välkommen att upptäcka Svenska Läkaresällskapets hus på Klara Östra Kyrkogata 10 – en pärla i innerstaden.

Tidlös elegans

Oavsett om du kommer till oss för ett möte, konferens eller privat fest, så möts du av en fantastisk miljö som är mycket ovanlig i Stockholms centrala delar. Svenska Läkaresällskapets hus uppfördes 1904-1906 efter Carl Westmans ritningar och räknas som ett av nationalromantikens viktigaste pionjärverk i Sverige.

Smakrika upplevelser

Restaurangens stilfulla miljö ställer krav på en smakupplevelse som kan matcha omgivningens förstklassiga estetik. Det kravet gör vi vårt allra yttersta för att leva upp till. Vi erbjuder säsongsbetonade menyer med stor flexibilitet och möjlighet till anpassning. Vi prioriterar närodlat och erbjuder även en ekologisk meny.

Flexibla lokaler

Huset rymmer mötesrum i olika storlekar som tar emot från 8 till 200 personer. Den moderna konferensdelen har den senaste tekniken och i den nyrenoverade föreläsningssalen finns teknik för inspelning. Hiss finns upp till våning 3. Från Centralen eller Cityterminalen tar det endast några minuter att gå till Läkaresällskapet och det finns gott om hotell och parkeringshus i närheten.

Varmt välkomna!

Söker du en unik mötesplats i Stockholm city önskar vi dig varmt välkommen till oss!

För offertförfrågan och bokning kontakta:
E-post: bokning@sls.se
Telefon: 08- 440 88 85
eller gör din bokning direkt online här

Konferens & möten

Läs mer om SLS fantastiska hus och vår konferensverksamhet.

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.