Svenska Läkaresällskapets

Kandidat- och Underläkarförening

För att främja personlig och professionell utveckling hos yngre läkare och läkarstudenter. 

 

Bli medlem nu →

Hur kan unga läkare och studenter påverka sjukvården?

Den 3 juni höll SLS KUF ett digitalt panelsamtal mellan tre läkare som på olika sätt lyft blicken från kliniken och engagerat sig för en bättre hälso-och sjukvård.

Priser & stöd

Vi stödjer vetenskap av hög kvalitet genom att bland annat dela ut Asklepiospriset samt belönar engagemang för en bättre hälso- och sjukvård genom Etikpriset Columna och Debattpriset Röst.

Medlemsdagen

Varje år arrangeras KUFs medlemsdag och Vintergala där våra medlemmar får chans att träffas, inspireras, och utbyta idéer kring sjukvårdsorganisation, forskning, etik och global hälsa. Dagen är fylld av interaktiva workshops och föreläsningar och under kvällens galamiddag delar vi ut Asklepiospriset, etikpriset Columna och Debattpriset Röst. 

Aktuellt

Hur vi jobbar med Covid-19

Våra medlemmars säkerhet och hälsa är vår högsta prioritet. SLS Kandidat- och Underläkarförening bevakar aktivt utvecklingen av SARS-CoV-2 pandemin och följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och...

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.