Svenska Läkaresällskapets hus  
– för möten, konferens och fest

Unika lokaler mitt i Stockholm cityVälkommen att upptäcka Svenska Läkaresällskapets anrika hus på Klara Östra Kyrkogata 10 – en pärla i innerstaden!

Söker du en representativ och smakfull miljö för konferens, möte eller fest? Då har du hamnat helt rätt. Svenska Läkaresällskapets hus uppfördes 1904-1906 och räknas som ett av nationalromantikens viktigaste pionjärverk i Sverige. Vi erbjuder unika konferenslokaler, mitt i Stockholm city, med modern konferensteknik för små och stora möten. Här finns även en vacker festvåning signerad Carl Westman; en av svensk arkitekturs förgrundsgestalter. Du behöver inte vara medlem i Svenska Läkaresällskapet för att boka konferens eller festvåningen. Söker du en unik mötesplats i Stockholm city önskar vi dig varmt välkommen till oss!

Svenska Läkaresällskapets anrika hus – för konferens, möten och fest

Välkommen att upptäcka Svenska Läkaresällskapets hus på Klara Östra Kyrkogata 10 – en pärla i innerstaden.

Rum för stora & små sällskap

Vi erbjuder mötesrum i olika storlekar som tar emot från 8 till 200 personer. Huset rymmer även en restaurang som erbjuder säsongsbetonade menyer med stor flexibilitet, anpassade efter just dina...

Boka konferensrum

SLS lokaler ligger i centrala Stockholm. Rummen har kvar den inredning i jugendstil som husets arkitekt Carl Westman ritade 1906, men inrymmer nu också modern konferensutrustning.

Prislista för konferens & möten

Varmt välkommen att boka in möten, konferens eller fest i Svenska Läkaresällskapets fantastiska hus mitt i Stockholm city.

Svenska Läkaresällskapets Restaurang & festvåning

Att stiga in i Svenska Läkaresällskapets Restaurang och Festvåning är som att resa till ett svunnet sekel. Den rofyllda atmosfären är en lisa för stressade stadssjälar.

Välkommen till nya Karolina Widerströmsalen

Under 2018 har salen genomgått en varsam renovering där den ursprungliga prakten har lyfts fram. Taklanterninen har fått nytt liv, väggarna nya tyger och stolarna har klätts om.