Vetenskapligt program

Välkommen till två dagar fulla med keynote-föreläsningar, seminarier, föredrag, posterpresentationer och diskussioner. Du kan fortfarande anmäla dig och ta del av 2020-års program.

State of the Art Covid-19s program består av föredrag av inbjudna föreläsare, som kommenteras av en moderator och inbjudna experter. Dessutom erbjuds parallella seminarier, också de med inbjudna föreläsare, moderatorer och experter som kommenterar föredragen. Samtliga planerade programpunkter är korta, 20-30 minuter, med efterföljande diskussion för att passa det webbaserade formatet. Föredragen och seminarierna kommer vara tillgängliga för registrerade deltagare fram till den 15 mars 2021.

Varje dag avslutas med paneldiskussion, första dagen med temat vetenskapsjournalistik och andra dagen med dialog mellan professionsföreträdare och företrädare för myndigheter och politiker.
Dessutom kommer abstrakt presenteras i form av postrar och muntliga föredrag.


Programöversikt dag 1


Programöversikt dag 2

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.