Välkommen till KUFs medlemsdag och Vintergala den 14 december 2019

SLS

Varmt välkomna till den första Vintergalan den 14 december. Medlemsdagen och galan är till för dig som är läkarstudent, underläkare eller AT-läkare och vill träffa fler som engagerar sig för bättre hälsa och ett bättre hälso- och sjukvårdssystem i Sverige.

Vi bjuder på interaktiva workshops tillsammans med både juniora och seniora experter där vi bland annat diskuterar sjukvårdsorganisation, forskning, global hälsa och etik. Ett perfekt tillfälle för dig som funderar på att bli mer aktiv i föreningen!

Under dagen sker också prisutdelningen för våra vinnare av Asklepiospriset, Etikpriset Columna och Debattpriset Röst. Vi ser fram emot att tillsammans med vinnarna fördjupa samtalet om hur unga studenter och läkare kan bidra till ett samhälle där vi får vara stolta över den vård vi ger!

Dagen kommer avslutas med en sittning på SLS huset med fin middag. Deltagaravgiften är 275 kr (inkl. sittningen) för medlemmar och 750 kr för icke-medlemmar.

Anmälan

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.