Svenska Läkaresällskapet

Läkarkårens oberoende, vetenskapliga  professionsorganisation

För förbättrad hälsa och sjukvård i samhället

För bästa möjliga hälsa för alla

Allmänna råd med anledning av Covid-19

Smittspridningen fortsätter att öka i Sverige och Folkhälsomyndigheten har skärpt de allmänna råden i Stockholm. Med anledning av dessa kommer SLS konferensverksamhet att hålla stängt från och med den 2 november och tills vidare.

Information om Coronaviruset covid-19

Svenska Läkaresällskapet följer händelseutvecklingen när det gäller coronaviruset covid-19. Här samlar vi information och nyheter samt aktuella uttalanden från SLS och våra medlemsföreningar och...

Allt om SLS medlemsreform

Vi har samlat all information kring SLS medlemsreform för dig som vill veta mer om SLS nya medlemskategori. Ta del av bakgrund, förslaget, fördelar och hur man  ansöker om att bli medlemsförening.

SLS agerar för minskad klimatpåverkan och en hållbar hälso- och sjukvård

SLS har antagit en policy för klimat, hälsa och hållbar sjukvård för att bidra till minskad klimatpåverkan och en hållbar hälso- och sjukvård.

Aktuellt

Remisser

Här hittar du aktuella remisser. Svenska Läkaresällskapet (SLS) remitterar frågorna vidare till de vetenskapliga sektionerna.

SLS organisation

För förbättrad hälsa och sjukvård i samhället.

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.