Svenska Läkaresällskapet

Läkarkårens oberoende, vetenskapliga  professionsorganisation

För förbättrad hälsa och sjukvård i samhället

För bästa möjliga hälsa för alla

Information om Coronaviruset covid-19

Svenska Läkaresällskapet följer händelseutvecklingen när det gäller coronaviruset covid-19. Här samlar vi information och nyheter samt aktuella uttalanden från SLS och våra medlemsföreningar och...

Covid-19 webinars

Behov av att uppdatera sig om Covid-19 är stort. Här samlar vi länkar till aktuella utbildningar om Covid-19 som Svenska Läkaresällskapet och SLS sektioner arrangerar samt övriga aktörer.

SLS Fullmäktige 2020

2020-års fullmäktigemöte äger rum den 26 maj kl 10:00-12:15. Mötet hålls digitalt via Zoom med anledning av COVID-19-pandemin.

Allt om SLS medlemsreform

Vi har samlat all information kring SLS medlemsreform för dig som vill veta mer om SLS nya medlemskategori. Ta del av bakgrund, förslaget, fördelar och hur man  ansöker om att bli medlemsförening.

Aktuellt

SLS agerar för minskad klimatpåverkan och en hållbar hälso- och sjukvård

SLS har antagit en policy för klimat, hälsa och hållbar sjukvård för att bidra till minskad klimatpåverkan och en hållbar hälso- och sjukvård.

Remisser

Här hittar du aktuella remisser. Svenska Läkaresällskapet (SLS) remitterar frågorna vidare till de vetenskapliga sektionerna.

SLS organisation

För förbättrad hälsa och sjukvård i samhället.

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.