SLS eHälsodagar

Kommittén för eHälsa arrangerar årligen återkommande utbildningsdagar om eHälsa.

eHälsodag 13/4 2021
Digitala vårdmöten – erfarenheter och utveckling

Svenska Läkaresällskapets kommitté för eHälsa arrangerar SLS Inspirationsdag eHälsa den 13 april, kl. 13.00—17.00 på Zoom.

Digitala vårdmöten har idag blivit ett mantra med stora förhoppningar att effektivisera och höja vårdkvaliteten men också att göra stora ekonomiska vinster. För att det digitala stödet ska komma till sin rätt behövs forskning om vad som fungerar och vad som har evidens. Vad är det digitala stödets effektivitet resp effekt? Idag finns en brist på studier om detta. Vid SLS Inspirationsdag eHälsa demonstreras exempel på forskning om digitalt stöd för diagnos och behandling inom primärvård och sjukhusvård samt rehabilitering med de etiska och rättsliga aspekter som gäller.

TID: Den 13 april, kl. 13.00—17.00
ANMÄLAN & LÄNK TILL MÖTET: Anmälan öppnar inom kort
KONTAKTPERSON: Evalill Nilsson, evalill.nilsson@lnu.se
ARRANGÖR: Svenska Läkaresällskapets kommitté för eHälsa

eHälsodagarna 2020

ehälsodagarna 2020 med tema "eHälsa – vision, frustration och inspiration" som skulle ha ägt rum den 24-25 mars 2020 i Kalmar ställdes tyvärr in på grund av pandemin. Delar av programmet kommer esättas med poddar och webbmöten framöver.

eHälsodagarna 2019

eHälsodagen 2019 med tema "Professionens medverkan i digitalt stöd inklusive appar i vården – evidens och etik" ägde rum den 20 mars 2019.

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.