Varmt välkomna till
"State of the Art Covid-19"
den 24-25 nov 2021.

Stor framgång för Sveriges första vetenskapliga möte om Covid-19

Svenska Läkaresällskapet i samarbete med partners arrangerade Sveriges första vetenskapliga möte om Covid-19 -  "State of the Art Covid-19" den 15-16 december. Stort tack till alla medverkande och deltagare som blev en stor framgång. Det vetenskapliga programmet spelades in och finnas tillgängligt i 3 månader för alla registrerade till mötet. Du som inte hade möjlighet att delta kan fortfarande anmäla dig för att ta del av innehållet i efterhand. 

Bästa poster belönades

Svenska Läkaresällskapet delade ut tre posterpriser för bästa poster på vardera 10 000 kr. Stort grattis till Sofia Myhrman, Karl Hagman och Björn Ahlström.

Professionens röster

Covid-19 pandemin har inneburit stora utmaningar för hälso- och sjukvården. Möt några av de personer som arbetat i frontlinjen i kampen mot viruset.

Allt om Sveriges första vetenskapliga möte om Covid-19

Svenska Läkaresällskapets tematidning "State of the Art Covid-19" distribueras till Sveriges alla läkare som bilaga till Framtidens Karriär-Läkare.

Medverkande

Internationella och nationella experter, forskare samt företrädare för myndigheter och media medverkar i State of the Art Covid-19 2020.

Partners och sponsorer

Sveriges första vetenskapliga möte om Covid-19 "State of the Art Covid-19" sker i samarbete med Karolinska Institutet, Linköpings universitet, Lunds universitet, Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse, Sahlgrenska akademin, SciLifeLab, Svensk sjuksköterskeförening, Sveriges läkarförbund, Umeå universitet, Uppsala universitet och Örebro universitet. Huvudsponsor är Gilead. Bayer och Pfizer är sponsorer.

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.