Välkommen till Svenska Kardiologföreningen!

Föreningens ändamål är att främja den svenska kardiologins utveckling. Svenska Kardiologföreningen (SvKF) utgör en sammanslutning av svenska kardiologer, andra kardiologiintresserade svenska läkare och vetenskapsmän, blivande läkare samt företrädare för kardiologi närstående verksamheter.

Föreningen fungerar som Svenska Läkarsällskapets sektion för kardiologi och som specialistförening i Sveriges Läkarförbund.

Dessutom är SvKF en del av Svenska Hjärtförbundet.

 

Utlysning av forskningsstipendium

Boehringer Ingelheim utlyser tillsammans med Svenska Kardiologföreningen forskningsstipendium inom områdena förmaksflimmer och Kardio-Renal-Metabolism. Sista ansökningsdag 31 januari.

Välkommen till Update Kranskärl i Stockholm

Måndagen den 24 januari 2022 önskar arbetsgruppen för kranskärlssjukdom välkommen till ett endags-symposium i Stockholm!

Kardiovaskulära vårmötet - året runt

Mötet startar med invigning den 18:e mars och fortsätter sen med ett webinar i månaden mellan kl.14.30-17.00 under hela året, med teman som kommer täcka in nyheter inom flertalet av de större...

European Exam in Core Cardiology, EECC, 2022

Digitalt

Den europiska specialistexamen hålls den 14 juni. Välkommen med din anmälan! Sista anmälningsdag 8 april 2022

Kalender

Aktuellt

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.