Välkommen till Svenska Kardiologföreningen!

Föreningens ändamål är att främja den svenska kardiologins utveckling. Svenska Kardiologföreningen (SvKF) utgör en sammanslutning av svenska kardiologer, andra kardiologiintresserade svenska läkare och vetenskapsmän, blivande läkare samt företrädare för kardiologi närstående verksamheter.

Föreningen fungerar som Svenska Läkarsällskapets sektion för kardiologi och som specialistförening i Sveriges Läkarförbund.

Dessutom är SvKF en del av Svenska Hjärtförbundet.Alla webinarier finns att se i efterhand på denna länk

SLS webinar: Hjärt- och kärlsjukdom covid-19 #7

Svenska Hjärtförbundet och Kardiologföreningen i samarbete med Svenska Läkaresällskapet och Nationellt programområde hjärta-kärl bjuder in till webinar om hjärt- och kärlsjukdom vid covid-19. Dagen...

Webinar om Covid-19 & Sekundärprevention efter hjärtinfarkt

AMGEN bjuder in till ett förinspelat webinar om ”Covid-19 och sekundärprevention efter hjärtinfarkt”. Ni kommer få ta del av riskfaktorer vid Covid-19 och hjärtkärl-sjukdom, nya sätt att arbeta ino...

European Exam in General Cardiology, EEGC 2020

Den europeiska tentamen är skriftlig och hålls en gång per år i Sverige. Nästa tillfälle är den 24-25 novemeber i Stockholm och Malmö.

Specialistexamen i kardiologi 14-15 januari 2021, Lund

Den praktiska delen av specialistexamen är öppen att genomföras av de som klarat den Europeiska tentamen 2020 med godkänt resultat.

Kalender

Aktuellt

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.