Välkommen till Svenska Kardiologföreningen!

Föreningens ändamål är att främja den svenska kardiologins utveckling. Svenska Kardiologföreningen (SvKF) utgör en sammanslutning av svenska kardiologer, andra kardiologiintresserade svenska läkare och vetenskapsmän, blivande läkare samt företrädare för kardiologi närstående verksamheter.

Föreningen fungerar som Svenska Läkarsällskapets sektion för kardiologi och som specialistförening i Sveriges Läkarförbund.

Dessutom är SvKF en del av Svenska Hjärtförbundet.Alla webinarier finns att se i efterhand på denna länk

Årsmöte 5 okt 16:30

Vi planerar nu för det årsmöte som ställdes in i april. Det har funnits stor osäkerhet om hur vi skulle planera och genomföra årsmöte men välkomnar nu alla att delta Måndagen den 5/10 kl 16.30. Vi...

Svenska Kardiovaskulära vårmötet - HÖSTWEBINAR

Svenska Kardiovaskulära Vårmötet i samarbete med Svenska Hjärtförbundet och Svenska Läkarsällskapet anordnar ett Kardiovaskulärt höstwebinar den 8-9 oktober med ett spännande program mellan kl....

European Exam in General Cardiology, EEGC 2020

Den europeiska tentamen är skriftlig och hålls en gång per år i Sverige. Nästa tillfälle är den 24-25 novemeber i Stockholm och Malmö.

Specialistexamen i kardiologi 14-15 januari 2021, Lund

Den praktiska delen av specialistexamen är öppen att genomföras av de som klarat den Europeiska tentamen 2020 med godkänt resultat.

Kalender

Aktuellt

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.