Välkommen till Svenska Kardiologföreningen!

Föreningens ändamål är att främja den svenska kardiologins utveckling. Svenska Kardiologföreningen (SvKF) utgör en sammanslutning av svenska kardiologer, andra kardiologiintresserade svenska läkare och vetenskapsmän, blivande läkare samt företrädare för kardiologi närstående verksamheter.

Föreningen fungerar som Svenska Läkarsällskapets sektion för kardiologi och som specialistförening i Sveriges Läkarförbund.

Dessutom är SvKF en del av Svenska Hjärtförbundet.Alla webinarier finns att se i efterhand på denna länk

Årsmöte 5 okt 16:30

Föreningens årsmöte hölls den 5 oktober. Det var ett digifysiskt möte med ett tjugotal deltagare på plats på Läkaresällskapet och resterande deltagare var med via länk.

European Exam in General Cardiology, EEGC 2020

Den europeiska tentamen är skriftlig och hålls en gång per år i Sverige. Nästa tillfälle är den 24-25 novemeber i Stockholm och Malmö.

Kardiologiskt forskningsmöte

Sigtuna

Välkommen till svenska kardiologföreningens 11:e möte med fokus på kardiologisk forskning!

State of the Art Covid-19

Svenska Läkaresällskapet tillsammans med sina sektioner bjuder in till Sveriges första vetenskapliga möte om Covid-19. Under "State of the Art Covid-19" samlas professionen tillsammans med...

Kalender

Aktuellt

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.