Lediga tjänster

Söker er klinik nya medarbetare i form av läkare eller biomedicinska analytiker? Här finns möjlighet att nå ut direkt till Svensk Förening för Klinisk Fysiologi:s medlemmar (öppen sida). 

Priset är 2000 kr + moms per annons. Annonsen tas bort från hemsidan efter sista ansökningsdatum. Betalning sker via faktura.

Format: max 300 ord + eventuell logotyp eller annan bild, extern länk, nedladdningsbara filar.

Vid intresse av annonsering är ni välkomna att kontakta föreningens redaktör Magnus Lundinoch ange faktureringsadress.


 

Vårdenhetschef till klinisk fysiologi och nuklearmedicin Sörmland, Mälarsjukhuset Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Vi söker dig som brinner lite extra för ledarskap och diagnostik.
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och forma klinisk fysiologi i regionen tillsammans med ett härligt gäng kompetenta medarbetare. 

Om oss
Klinisk fysiologi och nuklearmedicin är en länsklinik med verksamhet på länets tre somatiska sjukhus, belägna i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Inom länet har vi en bred klinisk fysiologisk verksamhet, med diagnostik inom hjärta, kärl, lungor, esofagus och njurar. Inom nuklearmedicin, som har sin verksamhet på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, utförs bland annat diagnostik av hjärta, njurar, skelett, lungor och hjärna. Vi bedriver även diagnostik inom neurofysiologi, i samarbete med Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Vi är en arbetsgrupp med positiv anda som värdesätter gott samarbete mellan yrkesgrupperna samt mellan våra olika enheter eftersom vi jobbar länsövergripande. Vi söker dig som har teamkänsla och vill ha ett omväxlande arbete på en klinik som har det mellanstora sjukhusets alla fördelar av både bredd och spets.
Vi har en verksamhetschef, som har övergripande ansvaret och två vårdenhetschefer som har enheterna uppdelade mellan sig. På Mälarsjukhuset finns vår största enhet med klinisk fysiologi och den mindre enheten med nuklearmedicin.

Region Sörmland prioriterar det goda och närvarande ledarskapet och det erbjuds flertalet ledarskapsutbildningar samt chefscoachning. 

Som medarbetare erbjuder Region Sörmland dig en mängd förmåner och aktiviteter inkl. friskvårdsbidrag.

Se våra förmåner och Följ oss gärna på Facebook

Information om tjänsten lämnas av
Verksamhetschef AnnSofi Johansson, 
016-10 47 01.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-01-23 via https://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/jobb/?id=20461


ST-läkare inom klinisk fysiologi

Klinisk fysiologi & nuklearmedicin, Mälarsjukhuset i Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Vi söker dig som brinner lite extra för diagnostik och är nyfiken på klinisk fysiologi.

Om oss
Klinisk fysiologi och nuklearmedicin är en länsklinik med verksamhet på länets tre somatiska sjukhus belägna i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Inom länet har vi en bred klinisk fysiologisk verksamhet, med diagnostik inom hjärta och kärl, lungor, esofagus och njurar. Vi bedriver även diagnostik inom neurofysiologi i samarbete med Akademiska sjukhuset i Uppsala. Inom nuklearmedicin, som har sin verksamhet på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, utförs bland annat diagnostik av hjärta, njurar, skelett, lungor och hjärna.

Vi är en arbetsgrupp med positiv anda som värdesätter gott samarbete mellan yrkesgrupperna. Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete på en klinik som har det mellanstora sjukhusets alla fördelar av både bredd och spets. Verksamheten bygger på en god samverkan mellan våra enheter.

Med vår breda verksamhet erbjuder vi stora möjligheter till att forma arbetet efter personligt intresse. Vi undersöker främst vuxna men har även en del barn, en stor del av verksamheten är akut.

Du kommer att ha en specialist i klinisk fysiologi som handledare under din tjänstgöring, det dagliga arbetet sker med stöttning av specialistkompetenta kollegor. Vi erbjuder stora möjligheter att delta i externa utbildningar under tjänstgöringstiden för att säkerställa att målen för ST-utbildningen uppfylls i linje med specialistföreningens önskemål.
ST-utbildning i klinisk fysiologi sker enligt Socialstyrelsens målbeskrivning. Utbildningsplanen utformar du tillsammans med din handledare. En del av utbildningen kommer att ske på radiologisk klinik i Sörmland, medicinklinik i Sörmland samt fysiologisk klinik på universitetssjukhus. Vi har bland annat samarbetat med universitetsklinikerna i Linköping och Uppsala.

Se våra förmåner

Kom och jobba hos oss på klinisk fysiologi och nuklearmedicin!


Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2021-12-31 via
https://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/jobb/?id=20344

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.