Lediga tjänster

Söker er klinik nya medarbetare i form av läkare eller biomedicinska analytiker? Här finns möjlighet att nå ut direkt till Svensk Förening för Klinisk Fysiologi:s medlemmar (öppen sida). 

Priset är 2000 kr + moms per annons. Annonsen tas bort från hemsidan efter sista ansökningsdatum. Betalning sker via faktura.

Format: max 300 ord + eventuell logotyp eller annan bild, extern länk, nedladdningsbara filar.

Vid intresse av annonsering är ni välkomna att kontakta föreningens redaktör Marcell Zsbán och ange faktureringsadress.


Biomedicinska analytiker till VO bild och funktion i
Lund/Malmö

Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi är en del av verksamhetsområde (VO) bild och funktion vid Skånes universitetssjukhus. Vi bedriver en omfattande verksamhet inom bland annat EEG, neurografi, ultraljud, hjärt-, kärl- och lungfysiologi samt nuklearmedicin och PET/CT, där stor del av verksamheten är ackrediterad.

Arbetsuppgifter

Bli en del av vår verksamhet!

Vi söker legitimerade biomedicinska analytiker till klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi i Lund och Malmö.

- Jag rekommenderar att söka till oss då vi inte bara är en arbetsplats. Klyschigt, kanske, men sant! Vi arbetar med forskning och lyssnar på lärorika föreläsningar som fördjupar vår kompetens och kvalitén för våra undersökningar. Möjlighet ges till att undervisa i de undersökningar som man brinner lite extra för. Kollegorna gör arbetsdagen till att bli något enklare när man får en paus med härlig stämning säger Ellinor som är biomedicinsk analytiker inom VO bild och funktion.

Vi erbjuder arbetsuppgifter inom klinisk fysiologi/ultraljud och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi. Hos oss får du ett arbete som utmanar dig med varierande arbetsuppgifter och med stor utvecklingspotential.

- Det bästa med jobbet är att känna att jag är bra på det som jag gör, att jag kan bli bättre och att jag presterar. Sedan trivs jag med kollegorna och har både trevligt och tryggt på jobbet säger Asal som också är biomedicinsk analytiker på VO bild och funktion.

Bodil Andersson, enhetschef, klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund, 046-17 30 26

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare har din utbildning inriktning klinisk fysiologi. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   Heltid
  Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast:   2021-02-28
Referensnummer:   A997453
Välkommen att söka genom att:
Göra en digital ansökan via denna länk.

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen:   4

Kontaktpersoner

Eva Fabricius, enhetschef, klinisk fysiologi och nuklearmedicin Lund 046-17 33 40
Sanela Halak, enhetschef, klinisk fysiologi och nuklearmedicin Malmö 040 - 33 87 19
Marie Tovesson, enhetschef Klinisk neurofysiologi Lund/Malmö 046-17 33 55
Fackliga företrädare
Ann-Helen Arvidsson, Vårdförbundet 046-17 39 70
Nasrin Latifpour 040-33 87 43


ST-läkare i Klinisk fysiologi

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Trollhättan/Uddevalla
Län: Västra Götalands län
Land: Sverige
Referensnummer: 2020/5895
Kontakt: Thomas Ehn, Enhetschef, 010-435 25 98
Facklig företrädare: Martin Holgersson, Läkarförbundet, 010-435 26 11
Publicerad: 15 december 2020
Sista ansökningsdag: 31 januari 2021
NU-sjukvården, Område III, Bild- och funktionsmedicin, Klinisk fysiologi

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Beskrivning
Klinisk fysiologi bedriver bred funktionell diagnostik inom ett flertal organområden. Hjärtdiagnostik dominerar med bland annat hjärtultraljud, arbetsprov, långtids-EKG, myokardscintigrafi och hjärt-MR. Kärldiagnostik är också en betydande del av vår verksamhet med bland annat halskärlsdoppler, njurdoppler, venöst ultraljud samt perifer tryckmätning. Utöver detta gör vi även arbetsprov med gasanalys (CPET), lungfunktionsundersökningar samt urodynamik och EEG. Övriga nuklearmedicinska undersökningar ingår också i vårt uppdrag. Vi har två SPECT/CT-kameror varav en med czt-teknik. Vi erbjuder en bred ST-utbildning inom Klinisk Fysiologi.

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.