Lediga tjänster

Söker er klinik nya medarbetare i form av läkare eller biomedicinska analytiker? Här finns möjlighet att nå ut direkt till Svensk Förening för Klinisk Fysiologi:s medlemmar (öppen sida). 

Priset är 2000 kr + moms per annons. Annonsen tas bort från hemsidan efter sista ansökningsdatum. Betalning sker via faktura.

Format: max 300 ord + eventuell logotyp eller annan bild, extern länk, nedladdningsbara filar.

Vid intresse av annonsering är ni välkomna att kontakta föreningens redaktör Marcell Zsbán och ange faktureringsadress.


Läkare och läkarchef till Fysiologiska kliniken

 

Vår klinik växer i takt med övriga sjukhuset och nu söker vi både en läkarchef och en klinisk fysiolog.
På Fysiologiska kliniken arbetar vi med både akuta och elektiva patientflöden i en dynamisk omvärld. Vi  behöver nu förstärka vårt läkarteam med ytterligare en specialist i klinisk fysiologi, gärna med intresse för hjärtundersökningar, samt en läkarchef. 

Vi drivs av att ge en bättre vård genom att lära, utmana, och förnya. Vi söker dig som vill utvecklas med oss, och bli en del av vårt kompetenta och trevliga team.

Läs mer och ansök på www.capiostgoran.se/jobb


Alfa

Alfa Fysiologmottagning Solna söker klinisk fysiolog.

Alfa Fysiologmottagning Solna öppnade i augusti 2018. Vi är en specialistmottagning inom klinisk fysiologi och ett team som idag består av två specialistläkare (varav en på deltid), sex biomedicinska analytiker samt en receptionist. Vår verksamhet går mycket bra och vi söker nu en ytterligare klinisk fysiolog på hel- eller deltid. Möjlighet till delägarskap finns.
 
Vår mottagning har en trivsam arbetsmiljö med engagerade medarbetare. Läs gärna mer om vår vision och sätt att arbeta på www.alfadiagnostik.se.

För mer information är du välkommen att kontakta verksamhetschef Monika Liehl på monika.liehl@alfadiagnostik.se eller 070-445 87 11.


GlobenHeart söker specialistläkare!

Vi söker en specialist inom klinisk fysiologi för deltidstjänstgöring. Även kardiologer med dokumenterade kunskaper inom basal klinisk fysiologi är varmt välkomna att söka.

För ytterligare information eller frågor vänligen kontakta VD Mats Norman Moss direkt på:
mats.norman@globenheart.se eller 0703-295950.


Verksamhetschef till klinisk fysiologi

Om arbetsplatsen

Nu söker vi efter en verksamhetschef till klinisk fysiologi. Är du den relationsbyggande och kommunikativa ledare vi söker? 

Klinisk fysiologi är en egen klinik på Centrallasarettet i Växjö. Vi har ett brett utbud av undersökningsmetoder som omfattar både vuxna och barn inom ultraljudsdiagnostik (hjärta, kärl), arbets- och lungfysiologi samt nuklearmedicin (hjärta, njurar). Vi deltar även i barnekokardiografi- och hjärt-MR verksamhet. 

Vi är ungefär 30 medarbetare som arbetar i roller som biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare. Vi undersöker patienter som är inneliggande på sjukhuset och patienter som kommer hemifrån. 

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap. 

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som verksamhetschef är att strategiskt leda och utveckla avdelningen och dess medarbetare mot uppsatta mål. Du har det övergripande ansvaret för kliniken, vilket innefattar ekonomi, arbetsmiljö och personalansvar för ca 30 personer. 

Du har en avdelningschef under dig som du kommer samarbeta väldigt nära med. Det finns även möjlighet att kombinera sin chefstjänst med kliniskt arbete om så önskas. 

Som verksamhetschef kommer du att ingå i sjukhusvårdens ledningsgrupp som består av ledningen för våra båda sjukhus, administrativt stöd samt övriga verksamhetschefer. 

Du är en förebild i det dagliga arbetet och främjar en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan. Du strävar efter ett kommunikativt ledarskap och är tillgänglig för dina medarbetare. 

Vi erbjuder dig: 
• En stor möjlighet att påverka och utveckla klinisk fysiologi 
• Interna och externa chefsutbildningar 
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

Kvalifikationer

Som verksamhetschef söker vi dig som: 

• Integrerar kort- och långsiktiga mål med helhetsbilden 
• Utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem 
• Tar aktivt kontakt med andra för att bygga nya relationer eller stärka befintliga 
• Lyssnar effektivt; försöker först att förstå och sedan förstås 
• Är medveten om sina styrkor och svagheter samt när hjälp behövs från andra för att få jobbet gjort på ett effektivt sätt 

Det är meriterande om du: 
• tidigare arbetat med klinisk fysiologi 
• tidigare arbetat som ledare med personalansvar 
• innehar en akademisk utbildning 

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstest som underlag i urvalet som tillsammans med CV avgör vilka som går vidare till intervju. 

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning:   HeltidDu har ett chefsförordnande på fyra år, med en tillsvidareanställning i din grundprofession.
Tillträde:   2019-07-01Eller enligt överenskommelse. 

Ansökan

Ansök senast:   2019-05-01
Referensnummer:   RK 36/19
Välkommen att söka genom att:

Här ges en frivillig möjlighet att bifoga ditt CV, betyg och intyg.

Lön

Löneform:   Månadslön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:   1
Arbetstid:   DagtidFörtroendearbetstid

Kontakt

Kontaktpersoner

Christian StattinHR/Rekryteringsspecialist0470-58 25 75
Rickard ClaessonBiträdande sjukhuschef0372 - 58 51 27

Facklig företrädare
Fackliga representanterSe nedan. Dessa nås via växeln.0470-588000
Övrigt
Fackliga representanter: 

Vårdförbundet - Anna Eklund 
KLL Thomas Åkesson Lindow 
Vision Elisabeth Nilsson 

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693. 

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.


Överläkare/specialistläkare till Klinisk fysiologi Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter

Klinisk fysiologi i Sundsvall är nu en del av kardiologkliniken. Här arbetar vi med metoder som utöver hjärtdiagnostik omfattar diagnostik inom kärl, sömn, lung, urodynamik, gastro och neurofysiologi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är patientansvar vilket innebär att svara för medicinsk utredning, bedömning och behandling av patienter. Du arbetar i ett team med bland annat sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. I rollen ingår även administrativt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistkompetens utfärdat av socialstyrelsen inom för tjänsten lämpligt område. 

Du som söker är flexibel, utåtriktad, klarar av många bollar i luften och vill delta i fortsatt utveckling av vår verksamhet. Vi kan erbjuda goda möjligheter till fortbildning och kompetensutveckling. 

Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta våra kontaktpersoner för rekryteringen.

Kom och jobba med oss!
Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Tillsvidareanställn

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-12

Sök jobbet här

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Per Blomström
Verksamhetschef
Telefon: 070-241 57 01
Paula Lipponen, Anderson
Sveriges Läkarförbund
Telefon: +4660181258

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.