Lediga tjänster

 

Söker er klinik nya medarbetare i form av läkare eller biomedicinska analytiker? Här finns möjlighet att nå ut direkt till Svensk Förening för Klinisk Fysiologi:s medlemmar (öppen sida). 

Priset är 2000 kr + moms per annons. Annonsen tas bort från hemsidan efter sista ansökningsdatum. Betalning sker via faktura.

Format: max 300 ord + eventuell logotyp eller annan bild, extern länk, nedladdningsbara filar.

Vid intresse av annonsering är ni välkomna att kontakta föreningens redaktör Magnus Lundin och ange faktureringsadress.


thumbnail_EQUALIS AB.jpeg

Programkoordinator / Koordinator till Equalis

Kort beskrivning:
Equalis tillhandahåller program för extern kvalitetssäkring inom laboratoriemedicin, bild- och funktionsmedicin samt patientnära analyser. Verksamheten kompletteras med utbildningsdagar, standardiserad terminologi och andra aktiviteter som syftar till harmonisering och förbättring av undersökningsresultat inom svensk sjukvård. Arbetet bedrivs vid kontoret i Uppsala med stöd av experter från sjukvården i hela landet.

Du jobbar med kvalitetssäkringsprogram med fokus på ultraljudsundersökningar och radiologi i tätt samarbete med expertgrupper som är rådgivande i medicintekniska frågor i fältet. Du bearbetar digitalt material från sjukhussystem och lägger upp dessa på en plattform där deltagande läkare i kvalitetssäkringsprogrammen sedan bedömer bilderna och svarar på tex diagnosfrågor. Du analyserar och sammanställer resultaten och tillsammans med expertgruppen skriver du en rapport som skickas till deltagarna. En eller ett par gånger per år arrangeras utbildningsdagar inom olika expertområden, där du är med och administrerar programmet för dagen och kanske även föreläser själv!

Länk till annons: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/programkoordinator-koordinator-till-equalis-4306801/


hk_centrum.PNGBIOMEDICINSK ANALYTIKER

Vi öppnar en ny mottagning i Skärholmen Centrum i december 2022 och söker nu medarbetare till både mottagningen i Skärholmen och i Södertälje.
Vi söker dig som är erfaren Biomedicinsk analytiker men även dig som är nyutexaminerad.
Vi erbjuder goda förutsättningar för lärande och fortbildning inom klinisk fysiologi.
Arbetsglädje, positiv energi och omtanke om dina arbetskamrater är egenskaper som värdesätts högt.

Vi har kollektivavtal och är Swedac ackrediterade.
Du är välkommen att höra av dig till oss på telefonnummer 08 550 290 96, alt. Mailadress till Info@hkcentrum.se för ytterligare information.
Kontaktperson Amir Merati


rs_logo_rod stående jpg.jpg

Biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning till klinisk fysiologi och nuklearmedicin Sörmland, Eskilstuna, Nyköping eller Katrineholm

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Just nu söker vi flera biomedicinska analytiker till våra verksamheter i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm.    
                                    
Är du erfaren? Utmärkt! Din kunskap och kompetens vill vi ta vara på. Vi söker dig, med goda kunskaper och erfarenhet av ekokardiografi och som vill nå ett steg längre i sin yrkesutveckling. 

Är du ny i yrket? Toppen! Din nyfikenhet på det nya arbetet vill vi ta vara på. Detta är en utmärkt möjlighet för dig att komma in i vårat gäng och få en bred kompetens och goda utvecklingsmöjligheter inom yrket.

Om oss
Klinisk fysiologi och nuklearmedicin är en länsklinik med verksamhet på länets tre somatiska sjukhus, belägna i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Inom länet har vi en bred klinisk fysiologisk verksamhet, med diagnostik inom hjärta, kärl, lungor, esofagus och njurar. Vi bedriver diagnostik inom neurofysiologi i samarbete med Akademiska sjukhuset i Uppsala. Vi har även nuklearmedicinsk verksamhet i Eskilstuna. Kliniken bygger på en god samverkan mellan våra enheter. 

Kvalitets- och metodutveckling är ett ständigt pågående arbete där alla medarbetare deltar för att förbättra och utveckla. Alla har möjlighet och uppmuntras att vara med i det arbetet, vilket vi ser som en framgångsfaktor.
Vi jobbar för att kunna erbjuda flexibelt arbete med distansarbete av analys och redigering. Det finns möjlighet att specialisera och utveckla sig inom specifika metoder och förvärva svarskrivningsrättigheter.
 
Vi är en arbetsgrupp med positiv anda som gärna delar med oss av vår kunskap. Vi söker dig som har teamkänsla och vill ha ett omväxlande arbete på en klinik som har det mellanstora sjukhusets alla fördelar av både bredd och spets.

Om du vill arbeta på en spännande arbetsplats med ett positivt socialt klimat då ska du söka dig till oss.

Som medarbetare erbjuder Region Sörmland dig en mängd förmåner och aktiviteter inkl. friskvårdsbidrag. Se våra förmåner och Följ oss gärna på Facebook

Information om tjänsten lämnas av
Vårdenhetschef Helena Rikardsen,
070-573 93 60, helena.rikardsen@regionsormland.se
Vårdenhetschef Anna Persson,
076-697 77 91, anna.persson@regionsormland.se

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-10-14 via https://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/jobb/?id=21917

 


rs_logo_rod stående jpg.jpg
Biomedicinsk analytiker samtliga inriktningar eller röntgensjuksköterska

Klinisk fysiologi & nuklearmedicin på Mälarsjukhuset i Eskilstuna


Just nu söker vi en biomedicinska analytiker eller röntgensjuksköterska till vår verksamhet i Eskilstuna.

Det är meriterande om du har erfarenhet inom nuklearmedicin eller laborativt arbete (cellodling, mikrobiologi, kemi) och har vana vid arbetssätt enligt GMP/GLP och ackrediterad verksamhet inom laboratoriemedicin, motsvarande verksamheter inom sjukvård. Som legitimerad röntgensjuksköterska är erfarenhet inom CT-verksamhet meriterande.Läkemedelsberedning av radiofarmaka och hantering av joniserande strålning sker enligt läkemedelsverkets och strålsäkerhetsmyndighetens rekommendationer och föreskrifter därför av stor vikt att du är noggrann och följer riktlinjerna. Rollen kräver goda kunskaper i svenska språket för att kunna kommunicera obehindrat med patienter, kollegor och med övriga.

Som medarbetare erbjuder Region Sörmland dig en mängd förmåner och aktiviteter inkl. friskvårdsbidrag. Se våra förmåner och följ oss gärna på Facebook

Information om tjänsten lämnas avVårdenhetschef, Helena Rikardsen,
010-573 93 60, helena.rikardsen@regionsormland.se

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2022-10-14 viahttps://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/jobb/?id=21900

 


SollentunaFysiologklinik.jpg

Om jobbet

Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet.

Vi Söker dig som är specialistläkare inom klinisk fysiologi.

Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden.

 

Om dig
Specialistläkare inom klinisk fysiologi. Du arbetar gärna i team och har förmåga att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänstgöringsgrad om så önskas 100 %.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: Minst 60%

Ort: Stockholm

Kontakt: Mojgan Montakhaby, Verksamhetschef

                mojgan.montakhaby@fysiologklinik.se

                0707-590744