Lediga tjänster

 

Söker er klinik nya medarbetare i form av läkare eller biomedicinska analytiker? Här finns möjlighet att nå ut direkt till Svensk Förening för Klinisk Fysiologi:s medlemmar (öppen sida). 

Priset är 2000 kr + moms per annons. Annonsen tas bort från hemsidan efter sista ansökningsdatum. Betalning sker via faktura.

Format: max 300 ord + eventuell logotyp eller annan bild, extern länk, nedladdningsbara filar.

Vid intresse av annonsering är ni välkomna att kontakta föreningens redaktör Magnus Lundin och ange faktureringsadress.


2560px-Sodersjukhuset_logo.svg.png

Biomedicinsk analytiker till Fysiologiska kliniken Södersjukhuset

Beskrivning

Fysiologiska/Neurofysiologiska kliniken på Södersjukhuset är en egen klinik men ingår tillsammans med röntgen och mammografi i verksamhetsområde Bilddiagnostik. Vi är en ackrediterad verksamhet med ett stort kvalitetsfokus och patienten i centrum. Vi har modern utrustning samt en effektiv och välorganiserad verksamhet.

Ledningens intresse för teknik och framtidsutveckling ger möjlighet att tänka nytt och engagera sig i morgondagens diagnostik. Här får du även möjlighet att påverka vården med dina kunskaper och idéer. Kliniken har ca 40 anställda, (läkare, biomedicinska analytiker, undersköterskor och receptionist).

Arbetsuppgifter

Våra metoder är: ultraljud av kärl och hjärta, spirometri, vilo EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck, hjärt-MR, hjärt- och njurscintigrafier samt neurofysiologiska undersökningar som EEG, neurografier, akuta sömnapneundersökningar samt autonoma tester.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö, god möjlighet till kompetensutveckling både inom klinisk fysiologi och neurofysiologi samt variation i ditt arbete inom verksamheten.  Södersjukhusets anställda får även tillgång till personalgymmet med möjlighet till gruppträningspass, egen träning och friskvårdbidrag.

Vi söker 

Vi söker nu två biomedicinska analytiker till fysiologiska kliniken på Södersjukhuset. Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning. Meriterande är tidigare erfarenheter inom nuklearmedicin- hjärtscint, hjärt-eller kärlultraljud. Du som söker är självständig, flexibel, har en god analytisk förmåga och deltar aktiv i verksamhetsutveckling. 

Intresse för kvalitetsförbättrande arbete, eller tidigare erfarenheter av kvalitetsarbete, som internrevisor eller dylikt är meriterande.

Kvalifikationer

Legitimerad biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning.

Goda kunskaper i svenska.

Personliga egenskaper

Du är flexibel och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt att kunna samarbeta i team.

Information om tjänsten lämnas av:

Vårdenhetschef Shang Askari Said
Tel. 08-123 66651   e-post: shang.askari-said@regionstockholm.se

Digital ansökan via Södersjukhusets webbsida senast 23-03-16 https://regionstockholm.varbi.com/se/what:job/jobID:598323/type:job/where:4/apply:1


2560px-Sodersjukhuset_logo.svg.png

Specialistläkare (LUS) inom Klinisk Fysiologi till Södersjukhuset
Välkommen till Fysiologiska kliniken på Södersjukhuset. Verksamheten består av både klinisk fysiologi samt en mindre neurofysiologisk mottagning.

Inom fysiologiska kliniken och neurofysiologiska mottagningen arbetar drygt 40 medarbetare fördelat på specialistläkare, överläkare, ST-läkare, biomedicinska analytiker samt undersköterskor/administrativ bokningspersonal.

Vad vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig en attraktiv och utvecklande arbetsplats med möjlighet till kompetensutveckling och utbildningar. Kunskaper delas och arbetet inom verksamheten är nära och där alla delar med sig. Du får möjlighet att jobba tillsammans med erfarna och etablerade kollegor med hög kunskap inom klinisk fysiologi.

Arbetsuppgifter
Analys, tolkning och diagnostik av klinisk fysiologiska undersökningar. I tjänsten ingår även handledning av BMA, ST-läkare samt deltagande vid undervisning av läkarstudenter samt ronder. Du är också med och delar på de olika ansvarsområden som finns inom gruppen som exempelvis metodansvar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är specialistläkare inom klinisk fysiologi. Du har intresse och gärna erfarenhet av forskning, utvecklingsarbete samt undervisning inom din specialitet

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet därför ser vi att du är en lyhörd person med gott bemötande mot kollegor, patienter och anhöriga. Vi ser även att du är en person med god samarbetsförmåga, men även kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. För att lyckas i arbetet trivs du att arbeta i ett högt tempo där det alltid händer nya saker. Vidare är du flexibel och engagerad i ditt arbete. Du delar vår värdegrund "För patienten – med patienten" som skall finnas med i varje beslut och vara vägledande i det dagliga arbetet! Som person är du även pedagogisk och uppskattar möjligheten att påverka och utveckla vården

Villkor
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Kontakt: Sara Karlsson, VCh, 08-12363592

Digital ansökan via Södersjukhusets webbsida senast 23-03-10 https://regionstockholm.varbi.com/se/what:job/jobID:591742/type:job/where:4/apply:1

Välkommen med din ansökan!


rs_logo_rod stående jpg.jpg

Biomedicinsk analytiker med fysiologisk inriktning

Klinisk fysiologi & nuklearmedicin Sörmland

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!
Just nu söker vi flera biomedicinska analytiker till våra verksamheter i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm.

Ansök senast: 2023-03-12 framflyttad!

Länk till annonshttps://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/jobb/?id=22520

 


Fortfarande aktuell januari 2023:

SollentunaFysiologklinik.jpg

Om jobbet

Sollentuna fysiologklinik är en nystartad verksamhet som kom i gång i slutet av januari 2022. Vår klinik är lokaliserad i Sollentuna sjukhus. Vi har modern utrustning samt välorganiserad verksamhet.

Vi Söker dig som är specialistläkare inom klinisk fysiologi.

Våra metoder är ultraljud av hjärta och kärl, spirometri, vilo-EKG, arbetsprov, perifer cirkulationsutredning, långtidsregistrering av EKG och blodtryck. Vi erbjuder god möjlighet till kompetensutveckling i dessa områden.

 

Om dig
Specialistläkare inom klinisk fysiologi. Du arbetar gärna i team och har förmåga att samverka, både med kollegor samt med aktörer utanför den egna verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänstgöringsgrad om så önskas 100 %.

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Löneform: Individuell lönesättning tillämpas

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: Minst 60%

Ort: Stockholm

Kontakt: Mojgan Montakhaby, Verksamhetschef

                mojgan.montakhaby@fysiologklinik.se

                0707-590744

 

 


hk_centrum.PNGBIOMEDICINSK ANALYTIKER

Vi öppnar en ny mottagning i Skärholmen Centrum i december 2022 och söker nu medarbetare till både mottagningen i Skärholmen och i Södertälje.
Vi söker dig som är erfaren Biomedicinsk analytiker men även dig som är nyutexaminerad.
Vi erbjuder goda förutsättningar för lärande och fortbildning inom klinisk fysiologi.
Arbetsglädje, positiv energi och omtanke om dina arbetskamrater är egenskaper som värdesätts högt.

Vi har kollektivavtal och är Swedac ackrediterade.
Du är välkommen att höra av dig till oss på telefonnummer 08 550 290 96, alt. Mailadress till Info@hkcentrum.se för ytterligare information.
Kontaktperson Amir Merati