Lediga tjänster

Söker er klinik nya medarbetare i form av läkare eller biomedicinska analytiker? Här finns möjlighet att nå ut direkt till Svensk Förening för Klinisk Fysiologi:s medlemmar (öppen sida). 

Priset är 2000 kr + moms per annons. Annonsen tas bort från hemsidan efter sista ansökningsdatum. Betalning sker via faktura.

Format: max 300 ord + eventuell logotyp eller annan bild, extern länk, nedladdningsbara filar.

Vid intresse av annonsering är ni välkomna att kontakta föreningens redaktör Marcell Zsbán och ange faktureringsadress.


 

 

Specialistläkare till klinisk fysiologi

Klinisk fysiologi Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Om oss

Klinisk fysiologi och nuklearmedicin är en länsklinik med verksamhet på länets tre somatiska sjukhus belägna i Eskilstuna, Nyköping och Katrineholm. Inom länet har vi en bred klinisk fysiologisk verksamhet, med diagnostik inom hjärta och kärl, lungor, esofagus, urinvägar och njurar. Vi bedriver även diagnostik inom neurofysiologi i samarbete med Akademiska sjukhuset i Uppsala. Inom nuklearmedicin, som har sin verksamhet på Mälarsjukhuset i Eskilstuna, utförs bland annat diagnostik av hjärta, njurar, skelett, lungor och hjärna. Vår utrustning är modern och vi är tekniskt långt framme. Vi har satsat på att ha en teknisk likriktning gällande utrustning över länet. Vi är en arbetsgrupp med positiv anda som gärna delar med oss av vår kunskap.

Vi söker dig som har teamkänsla och vill ha ett omväxlande arbete på en klinik som har det mellanstora sjukhusets alla fördelar av både bredd och spets. Vi vill förbättra och utveckla vår verksamhet och förväntar oss att du vill vara med i det arbetet.

Som medarbetare erbjuder Region Sörmland dig en mängd förmåner och aktiviteter inkl. friskvårdsbidrag.

Dina arbetsuppgifter

Som specialist hos oss både utför och tolkar du sedvanliga kliniska fysiologiska undersökningar. Du deltar och leder aktivt medicinska ronder exempelvis inom kardiologi och kärlkirurgi. Kunskapsöverföring inom kliniken är en viktig del och därför ingår handledning av ST-läkare och biomedicinska analytiker. Tillsammans arbetar vi löpande med att utveckla och förbättra våra undersökningsmetoder. Som specialist ser vi att du står för en del av omvärldsbevakningen och tillsammans med kollegor prioriterar och implementerar förändringar. Vi är måna om att hålla en hög kvalitet på våra undersökningar och deltar aktivt i kvalitetsarbete på nationell nivå.

Det är meriterande med tidigare längre tjänstgöring inom klinisk fysiologi och självständig kompetens inom flera undersökningsmetoder såsom transthorakal och transesofageal ekokardiografi, kärlultraljud, spirometri, arbetsprov, analys av långtids-EKG och ergospirometri. Då vi har en bred verksamhet finns goda möjligheter till utveckling inom organisationen. Ett nära samarbete finns inom läkargruppen, som delar på prioritering av remisser och tolkningen av de undersökningar som utförs på de olika enheterna oavsett placeringsort. Läkargruppen har gemensamma möten och ronder varje vecka.

Din kompetens

Svensk läkarlegitimation med specialistkompetens inom klinisk fysiologi.

Erfarenhet, krav: Bred erfarenhet inom specialiteten med stor vikt på utförande och tolkning av ultraljudsundersökningar
Övriga krav: Goda kunskaper i svenska, vilket motsvarar svenska C.

Personliga egenskaper: Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi ser att du som person är serviceinriktad, drivande och tar ansvar vid utveckling av undersökningsmetoder och arbetssätt. Du är positiv till egen yrkesmässig- och personligutveckling, stöttar andra i deras utveckling och har god förmåga att arbeta i team.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetschef AnnSofi Johansson, 016-10 47 01.
Överläkare och medicinsk rådgivare Stefan Elenius, 0150-562 58.
Facklig företrädare Kajsa Engström och övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00

Kom och jobba hos oss på klinisk fysiologi i Sörmland!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2020-11-15.
Intervjuer kan komma att ske löpande.

Referensnummer: RLSV-20-585

Länk: https://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/lediga-jobb/jobb/?id=18360&query=specialistl%C3%A4kare%20till%20klinisk%20fysiologi%20&occupationdescription=&region=0

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.