Kvalitetsarbete vid höstmöte

Lämna in abstrakt på era kvalitetsarbeten till SFKF höstmöte i Uppsala 2021!

OBS: Ny deadline för abstracts 2021-09-05 kl 23:59!

Under hösten 2021 efter en lång nedstängning av fysiska möten blir äntligen Svensk Förening för Klinisk Fysiologis höstmöte av. Det kommer att ske i Uppsala mellan 11 och 12 oktober. Efter ett uppehåll under föregående pandemi-år är det extra glädjande att bjuda in till posterutställningen av vetenskapliga arbeten och dels för tredje gången i följd av kvalitetsarbeten. Vi räknar med ett uppdämt behov och en mängd arbeten vi vill dela med oss till fysiologi-Sverige  

Utställning av kvalitets- och förbättringsarbeten är en relativt ny del av posterutställningen som kom till då vi uppfattar frågor om kvalitet som centrala för våra diagnostiska specialiteter och till och med särskiljande i relation till andra närliggande medicinska specialiteter. arbetsplats. Därför borde det finnas ett forum för informationsutbyte kring kvalitetsarbete och avsikten är att etablera höstmötet som en knutpunkt för spridning av sådant arbete som vi utför på våra kliniker. 

Posterutställningen för kvalitetsarbete vänder sig till BMA-studenter som utfört metodutveckling inom ramen för examensarbete, ST-läkares kvalitetsarbete och metodansvariga läkare och BMA som utfört metodutvecking inom sina ansvarsområden, kort sagt alla former av utvecklingsarbete som försiggår på klinisk fysiologiska arbetsplatser. Ni som är studierektorer, kliniska handledare och lärare, sprid gärna vidare informationen om denna möjlighet till era adepter.  

Information om höstmötet och tillvägagångssätt för att skicka in abstrakt finns under Höstmötets undersida.

Anette Rickenlund

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.