Kvalitetsarbete vid höstmöte

Svensk förening för klinisk fysiologi verkar för att metodutvecklingsarbete som utförs på kliniska arbetsplatser, eller inom ramen för biomedicinska analytikerstudenters examensarbete eller ST-läkares utvecklingsarbeten får nationell spridning. Kvalitetsarbete borde i ökande utsträckning göras nationellt tillgänglig. Målsättningen är att på sikt utveckla höstmötet och SFKFs hemsida till en naturlig plats för publicering av alla former av kvalitetsarbete. Från 2018 inbjuder därför svensk förening för klinisk fysiologi till årlig posterutställning, inte bara för vetenskapliga arbeten utan även för kvalitetsarbeten. Samma instruktioner gäller för båda formerna av abstrakt. Avsikten är att alla abstrakt som accepteras till posterutställningen publiceras på denna hemsida efter att höstmötet genomförts.

Vi hoppas att ännu fler metodansvariga på våra arbetsplatser, BMA-studenter och ST-läkare använder möjlighet att redovisa sina kvalitetsarbeten vid svensk förening för klinisk fysiologis höstmöte 2019.

Poster från 2018, Lund

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.