Välkommen till Svensk Förening För Fysisk Aktivitet och Idrottsmedicin

Vi är en idrottsmedicinsk intresseförening för läkare, sjukgymnaster, sjuksköterskor, naprapater, kiropraktorer och idrottslärare. Idrottsmedicin spänner över ämnen som traumatologi, medicin, fysiologi, prevention, rehabilitering.

 


Styrelsen i Svensk förening för Fysisk Aktivitet och Idrottsmedicin beslutade igår, 200312, att ställa in årets vårmöte i Åre den 26-27 mars. Mötet ställs in på grund av rådande Coronatider för att försöka minska risken för samhällspridning samt att se till att all tillgänglig vårdpersonal kan arbeta. Föreningen håller för närvarande på att utreda möjligheterna att flytta vårmötet till en annan period under 2020 och kommer att återkomma med mer information den närmaste tiden. Vi är otroligt tacksamma för att du anmält dig och tänkt vara med och bidra till att förbättra och utveckla kunskapen om fysisk aktivitet och idrottsmedicin. Föreningens årsmöte kommer att hållas som planerat den 27 mars kl.11.00 men via länk som publiceras på hemsidan: www.svenskidrottsmedicin.se

Aktuellt

 

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.