SLS Fullmäktige 2021

Fullmäktige är SLS högsta beslutande organ. Fullmäktige fastställer bland annat riktlinjer för SLS verksamhet och genomför val.

NÄR: Tisdagen den 25 maj 2021 kl 13-16.

VAR: Digitalt på Zoom och med röstningsverktyget Suffra. 

  • Fullmäktigemötet sker via Zoom och mötes-/röstningsverktyget Suffra. Rekommendationen är att du har två enheter med internet (dator och mobil), en till Zoom och en till Suffra.
  • För både Zoom och Suffra behövs en modern webbläsare (Chrome, Safari, Edge eller Firefox. OBS! INTE INTERNET EXPLORER).
  • Länkar till både Zoom och Suffra skickas den 24 maj till den e-post ni uppgav vid anmälan till fullmäktigemötet. Mejlet skickas av Freddy Grip  freddy@suffra.se
  • För att komma in till Suffra loggar du in med BankID med personnummer. OBS! Om du inte har BankID loggar du in med användarnamn och kod som också återfinns i mejlet.  

Det är viktigt att ordinarie fullmäktigeledamot/suppleant som blir förhindrad lämnar fullmakt till annan röstberättigad i föreningen, för att fullmäktige ska vara beslutsfört. Om du lämnar fullmakt måste det meddelas senast den 24 maj då möteslänkarna är personliga och skickas ut till den vi har registrerat. Fullmakt finns att ladda ner här.


Handlingar

Verksamhetsplan 2021-2022 

Varmt välkomna att delta i 2021-års fullmäktigemöte!

 

Stadgar och tidigare protokoll 2020

SLS stadgar som träder i kraft 1 januari 2021, beslutade av fullmäktige 2019 med ändringar av fullmäktige 2020

Protokoll från SLS fullmäktigemöte 2020

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.