Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Kandidat- och underläkarföreningen är Läkaresällskapets yngre läkarförening och i år satsar vi på större närvaro på studieorterna i Sverige. Därför öppnar vi nu upp ett fyllnadsval till posterna som lokalortsrepresentant i Linköping, Stockholm och Skåne.

Som lokalortsrepresentant är du del av vår nationella styrelse, men har särskilt fokus på verksamheten på din ort. Ett roligt sätt att lära känna vår verksamhet och förhoppningsvis bidra till en bättre studiemiljö och framtida arbetsinsats hos dina kursare!

Kandidat- och underläkarföreningen vänder sig till läkare under utbildning fram till och med AT. Vi ger dig en unik möjlighet att vara med och påverka samtidigt som du utvecklar ditt ledarskap och din kunskap om svensk hälso- och sjukvård. Styrelsen består av 17 styrelsemedlemmar med representanter från samtliga medicinska utbildningsorter.

Postbeskrivning: Lokalortsrepresentant i Linköping, Skåne, eller Stockholm. För att söka bör du vara inskriven som student i den stad du söker för, alternativt arbeta som underläkare/AT-läkare på orten. Du ansvarar för att representera medlemmar från din studieort i den nationella styrelsen och ansvarar även för föreningens verksamhet på orten, i form av till exempel seminarium, workshops, eller studiecirklar. Uppdraget går till stor del att utforma utifrån dina ideer om hur den lokala verksamheten bör utformas. Vid behov finns möjlighet att upprätta en lokal styrelse som du då blir ordförande i, men detta är inget krav.

Ansökningsperiod

Söndag 13 januari till torsdag 17 januari klockan 16:30 (observera sluttiden).
Hur ansöker jag? För att ansöka, skicka CV och personligt brev
(max 1 A4-sida vardera) till valberedningens ordförande senast 17 januari klockan 16:30.
Frågor? Hör av dig till ordförande eller valberedningen!

OBS! Medlemskap i Kandidat- och underläkarföreningen är ett krav för att få söka en post.


Vi ser fram emot din ansökan!

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.