Kansliassistent på halvtid till Svenska Läkaresällskapet

Välkommen med din ansökan senast den 20 juni 2019.

Om SLS
Svenska Läkaresällskapet (SLS) är läkarkårens oberoende, vetenskapliga och professionella organisation, en ideell, politiskt och fackligt obunden förening. Vi arbetar med frågor baserade på vetenskap, utbildning, etik och kvalitet. Vårt huvudsakliga syfte är att verka för förbättrad hälsa och sjukvård i samhället. Det gör vi bland annat genom att initiera och driva viktiga samhällsfrågor genom våra medlemmar och vetenskapliga sektioner.

Arbetsbeskrivning
På kansliet som är beläget på Klara Östra Kyrkogata i City arbetar ett team om 10 personer. I rollen som kansliassistent kommer du att bistå med administrativt stöd i olika avseenden. Det kan gälla administration kring SLS kurser och program men även handläggningen av SLS priser och fonder. Att stötta kanslichef och kansliet i övrigt med vissa arbetsuppgifter kan också ingå i tjänsten. Rollen som kansliassistent är ny och du kommer att vara med och forma den.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av administration och som är van att arbeta självständigt.
Du bör ha:

  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av digital kommunikation samt arbete med hemsidor
  • Erfarenhet från liknande roll inom ideell sektor är meriterande.

Tjänsten innebär en kombination av omväxlande och rutinmässiga uppgifter – och kräver god samarbetsförmåga, förmåga att ta egna initiativ och noggrannhet. Vi tror att du är en proaktiv person som drivs av att bygga upp och effektivisera processer. Vidare är du är flexibelt lagd och har en positiv och serviceinriktad personlighet.

Om tjänsten
Tjänsten är på halvtid och går att kombinera med studier. Det är en projektanställning på sex månader med möjlighet till förlängning. Vi önskar att du kan starta i september. Du är placerad på vårt kontor som är beläget i vacker K-märkt byggnad på Klara Östra Kyrkogata mitt i Stockholm City.

Välkommen med din ansökan senast den 20 juni 2019!

Skicka den till rekrytering@sls.se
Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Upplysningar om tjänsten lämnas av
Marie Hiller, ekonomiansvarig, 08-440 88 81 alt. marie.hiller@sls.se
Per johansson, kanslichef, 08-440 88 88 alt. per.johansson@sls.se

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Vi tar enbart emot ansökan på det sätt som beskrivs i annonsen.

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.