Medlemserbjudande: Broarna i Madison County

I september får den Tony-belönade Broadway-musikalen sin Skandinavien-premiär på Maxim-teatern i Stockholm. På senhösten flyttar föreställningen till Slagthuset i Malmö. Nu får du som är medlem i Svenska Läkaresällskapet möjlighet att se föreställningen till ett specialpris.

Broarna i Madison County är en av vår tids mest älskade kärlekshistorier. Robert James Wallers bästsäljande roman släpptes 1992 och har sedan dess översatts till över 50 olika språk och sålts i mer än 60 miljoner exemplar världen över. 1995 kom den ikoniska filmatiseringen med samma namn, med Meryl Streep och Clint Eastwood i huvudrollerna.  Musikalen är skriven av Jason Robert Brown och Marsha Norman, och vann två Tony Awards när den gick på Broadway 2014, bland annat för Bästa Musik.

I Skandinavienpremiären av ”Broarna i Madison County” spelas huvudrollerna av Viktoria Tocca och Daniel Sjöberg, I övriga roller syns bl.a.  Petra Nielsen, Joachim Bergström och Dan Bratt. För regin står Rikard Bergqvist som bland mycket annat arbetat på Dramaten, Stockholms Stadsteater och Göteborgsoperan. Han har de senaste åren gjort hyllade föreställningar som Hair, Trollflöjten, My Fair Lady, Rigoletto, The Last Five Years och Carmencita Rockefeller. Föreställningen ackompanjeras av en orkester bestående av 11 musiker.

Handlingen i korthet
Francesca Johnson är en medelålders kvinna som bor med sin familj i Madison County i delstaten Iowa. Hon tillbringar sina dagar som hemmafru där hon tar hand om sin familj samt arbetet på gården.
Francesca, som är av syditalienskt ursprung, bär på en outtalad dröm om en annan tillvaro långt bort från rutinerna och tristessen på gården. En dag åker maken och barnen bort över helgen och lämnar Francesca ensam på gården. En dammig pick-up kör oväntat upp på gårdsplanen och ur bilen stiger den spännande och äventyrlige fotografen Robert Kincaid. Kincaid undrar om Francesca vet vägen till de berömda övertäckta broarna i Madison County, som han önskar fotografera. Hon erbjuder sig att hjälpa honom och en himlastormande kärlekshistoria som är lika omöjlig som oundviklig tar sin början.

Specialpris för dig som är medlem i SLS

Biljetter till specialpris för medlemmar i SLS: 505 kr inklusive avgifter.
Ordinarie pris: 595 kr inklusive avgifter.

Boka din biljett genom att klicka på en av länkarna nedan.

Maxim

Slagthuset

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.