Medlemserbjudande

Just nu kan du som medlem hos Svenska Läkaresällskapet köpa boken "Människan i provröret - Reportage från genteknikens frontlinjer " till rabatterat pris.

"Människan i provröret - Reportage från genteknikens frontlinjer " handlar om genombrottet för crispr-cas9-metoden inom sjukvård, forskning och i utvecklingen av ny farmaka. Vetenskapsjournalisten Torill Kornfeldt har rest över hela världen och träffat forskare och kliniker som arbetar med den nya tekniken. Hon har besökt exklusiva fertilitetskliniker i Sydkorea, cancerläkare i Kina som experimenterar med patienter och apor, bio-hackers i amerikanska storstäder som vill göra den nya tekniken tillgänglig för alla och många fler. Vad är state of the art? Och vad väntar runt hörnet?

Människan i provröret är en initierad och tillgänglig beskrivning av en av vår tids största medicinska uppfinningar som närmast kan jämföras med upptäckten av antibiotika.

Köp här. Ange koden: Människa20LS i kassan så får du boken för endast 160 kr (ordinarie pris 288kr) inkl. moms. Frakt 25 kr tillkommer för privatpersoner.


https://www.nok.se/titlar/allmanlitteratur-sakprosa/manniskan-i-provroret/

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.