Fullmäktige 2020

SLS

2020-års fullmäktigemöte äger rum den 26 maj kl 10:00-12:15. Mötet hålls digitalt via Zoom med anledning av COVID-19-pandemin.

Trots en pressad situation i hälso- och sjukvården så måste vi ha ett kort och effektivt fullmäktigemöte för att kunna fatta nödvändiga beslut och genomföra val. Vi har gjort allt för att förkorta föredragningslista till enbart formella beslutspunkter. 

Vi är mycket tacksamma om ni loggar in i god tid före mötet den 26 maj, gärna från 9:30 så vi ska kunna räkna att vi är beslutsföra och upprätta en röstlängd. Länken till mötet är personlig så om den ni har utsett inte kan delta är det viktigt att ni meddelar oss så vi kan skicka en ny länk till ersättaren. 

Här finner du mer information om SLS digitala fullmäktigemöte

Inbjudan och kallelse har gått till sektioner, lokala läkaresällskap och associerade föreningar samt SLS kommittéer och övriga förtroendevalda. Medlem som önskar delta i det digitala mötet anmäler sig senast den 22 maj till Ellinor Schmidt, ellinor.schmidt@sls.se   

Valberedningen

SLS valberedning har påbörjat sitt arbete. Tiden för att nominera till posterna ordförande, vice ordförande och vetenskaplig sekreterare gick ut den 6 januari 2020. Här kan du läsa mer om valberedningens arbete.

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.