Patientsäkerhetskonferens

Hälsa & Sjukvård

Den 19-20 september 2018 Stockholmsmässan, Älvsjö.

En nationell samlingsplats för de som leder, ansvarar för och arbetar med patientsäkerhetsfrågor inom hälso- och sjukvård, vård och omsorg, myndigheter, akademi och näringsliv.

Lämna förslag och abstract

Lämna förslag till seminarieinnehåll på konferensen med tydlig koppling till patientsäkerhet. Hur har ni arbetat med patientsäkerhet? Vilka risker har ni identifierat och gjort bättre? Vilka resultat ser ni av ert arbete? Dela med er av era framgångar och förbättringar.

Deadline 31 januari 2018 Skicka in förslag till konferensen här

Blandning av strategi, nyheter och metoder

Konferensen är med sin blandning av strategiska seminarier och praktiska idéer Sveriges största och mest uppskattade konferens inom området. Den ger utblickar av internationella föreläsare likaväl som handfasta arbetssätt och metoder från svensk vård och omsorg.  Läs mer här

Anmälan till Patientsäkerhetskonferensen 2018 öppnar i mitten av april 2018. Program och innehåll presenteras löpande på  www.patientsakerhetskonferensen.se


Nationella Patientsäkerhetskonferensen 2018
Ett samarbete mellan arbetsgivarorganisationer, yrkesorganisationer, fackförbund, myndigheter och branschorganisationer inom hälso- och sjukvård. Projektägare är Sveriges Kommuner och Landsting.

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.