Stora Likarättsdagen & Stora likarättsgalan

SLS

Måndagen den 23 november välkomnas alla till en dag fylld med likarättsutbildning & fortbildning samt med en avslutande galaföreställning.

Med anledning av fortsatt pandemi blir det ett helt digitalt arrangemang i samarbete med Region Skåne och Musik i Syd/Musik i vård & omsorg. SLS vetenskapliga sekreterare och ordförande för programkommittén Ola Björgell är värd för mötet.


SLS medverkar i två högaktuella föredrag där det första har rubriken ”Nyfiken på morgondagen” med Riksdagsledamoten Barbro Westerberg som SLS Schubertföreläsare 2020. Läs mer om det i intervjun ”Ola möter Barbro”.

Det andra föredraget har rubriken ”Reproduktiv hälsa ur ett globalt och migrationsrelaterat perspektiv och framförs av Birgitta Essén, Professor i internationell kvinno- och mödrahälsovård. Läs mer om Birgittas viktiga arbete i artikeln ”Stora skillnader i mödradödlighet”

Under kvällens galaföreställning får Ni lyssna på operasångaren Rickard Söderberg med inbjudna gästartister. Läs mer i artikeln "Ola möter Rickard"

Var: www.musikisydchannel.se

När: Livesändning den 23/11 och därefter minst en månad framåt när Du vill och kan lyssna. Ett schema för dag & kväll finns på www.likarätt.nu
Hur: Alla SLS medlemmar kan helt fritt gå in på Musik i Syd Channel och lyssna, helt utan registrering eller avgift.

Se välkomstintro med Ola Björgell regionöverläkare, Funktionsansvarig Likarätt, Region Skåne, berätta om dagen och hälsar dig varmt välkommen!

Ta del av tips om Stora Likarättsdagarna & Stora Likarättsgalan i magasinet "Musik i Syd".

Läs tidning

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.