Medlemsmöte, Tors 8 november på Locus Medicus Lundensis kl. 19.00

Välkomna till nästkommande medlemsmöte med föredrag av Ulla Westin under temat "KUL - en väg till svensk legitimation för läkare utanför EU/EES."

Under kvällen kommer vi få lyssna på ett spännande föredrag av Ulla Westin, docent ÖNH samt kursansvarig för KUL på Lunds Universitet. Ulla kommer hålla föredrag under temat ”KUL, en väg till svensk legitimation för läkare utanför EU/EES.” Såhär beskriver Ulla själv vad vi har att se fram emot under kvällen:

”Våren 2018 startade KUL (Kompletterande Utbildning för Läkare utanför EU/EES) i Lund och Malmö. Det är en ett-årig utbildning som leder fram till behörighet att söka AT-tjänst.  Det finns 20 platser på varje kursort. Utbildningen vänder sig till de som inte gjort eller klarat Kunskapsprovet i Umeå. Våra KUL-studenter är nu inne på sin andra termin och jag tänkte berätta lite om de erfarenheter vi hittills samlat på oss.”

Anmälan till kvällen och efterföljande supé sker här! Senast Tis 6 november.

Välkomna!

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.