SLS Kandidat- och underläkarförening söker styrelsemedlemmar!

Är du läkarstudent eller underläkare innan legitimation? Vill du vara med och bygga upp föreningen på lokalort i Örebro eller Stockholm? I så fall har du hittat helt rätt.

Kandidat- och underläkarföreningen är en del av Svenska Läkaresällskapet. Vi representerar läkarstudenter och yngre läkare i SLS kommitté, delegationer och nämnd. Vi arbetar inom ett antal fokusområden; global hälsa, etik, kvalitet inom sjukvården, vetenskap och forskning, prevention, eHälsa och utbildning, detta genom att anordna workshops, webinarier, masterclasses, skriva debattartiklar och mycket mer.

Vi består idag av en nationell styrelse om 17 medlemmar, men några styrelseposter är vakanta. Är du intresserad av att ansöka är du välkommen att kontakta ordforande@slskuf.se. Skriv då gärna några rader om vem du är och vilken post du är intresserad av. Beskrivning av de vakanta posterna finner du här nedan.

Tveka inte att höra av dig vid frågor till ordforande@slskuf.se  

Vakanta poster 2021


Lokalordförande i Örebro och Stockholm

Som lokalordförande är du både en kontaktperson för studenter och underläkare i din stad som vill engagera sig i föreningen men även den som lyfter din orts perspektiv i den nationella styrelsen. Du har stor möjlighet att utforma posten efter eget tycke, till exempel genom att upprätta en lokal styrelse och organisera temakvällar och jobbar samtidigt i ett team med andra lokalordföranden runt om i Sverige.

Som lokalordförande ser vi gärna att du är självgående, nyfiken och brinner för något av Kandidat- och underläkarföreningens kärnämnen (vetenskap, utbildning, etik, kvalitet, global hälsa och eHälsa)!

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.