Medlemsdagen

Varje år arrangeras KUFs medlemsdag och gala där våra medlemmar får chans att träffas, inspireras, och utbyta idéer.

Medlemsdagen är till för dig som är läkarstudent, underläkare eller AT-läkare och vill träffa fler som engagerar sig för bättre hälsa och ett bättre hälso- och sjukvårdssystem i Sverige. Dagen består utav interaktiva workshops tillsammans med både juniora och seniora experter där det kommer diskuteras sjukvårdsorganisation, forskning, global hälsa och etik. Fokus läggs på diskussioner där deltagarna själva får synas och höras, chans till att lära känna KUF medlemmar ifrån landet runt varvat med ny kunskap inom KUFs kärnområden.

Under dagen får KUF också chans att fira våra medlemmars fantastiska prestationer under det gångna året då prisutdelningen för våra vinnare av Asklepiospriset, Etikpriset Columna och Debattpriset Röst äger rum. Tillsammans med pristagarna får vi under efterföljande panelsamtal möjlighet att fördjupa samtalet om hur unga studenter och läkare kan bidra till ett samhälle där vi får vara stolta över den vård vi ger.

Dagen avslutas med en galamiddag i SLS fantastiska lokaler där vi fortsätter de diskussioner och samtal som initierats under dagen.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg