Gruppdiskussionledare till preparandkurs för läkare utbildade utomlands sökes!

Vill du vara med och bidra till integrationen till den svenska sjukvården av legitimerade läkare som har studerat utanför EU/ESS?

En preparandkurs i KIs regi som innefattar både repetition av medicinska kunskaper samt språkträning startar i april 2022. Kursen innefattar både föreläsningar och gruppövningar och är helt digital. På onsdagar kommer kunskaperna fördjupas genom gruppdiskussioner med 6 kursdeltagare och en gruppledare. Medicinska fall kommer diskuteras, och det svenska medicinska fackspråket kommer fördjupas.

Vill du hjälpa till och bidra och samtidigt fördjupa dina egna medicinska kunskaper och öva dig att leda diskussioner? Anmäl dig då som ledare för gruppdiskussionerna som kommer ske en gång i veckan under hela våren. Läkarstudenter, underläkare, AT-läkare och legitimerade är alla välkomna att anmäla sig. Du får 150 kronor i timmen som ersättning för ditt arbete som diskussionsledare. 

Du hittar mer information om kursen här: Preparandkurs för läkare med utbildning från länder utanför EU/ESS I Karolinska Institutet Utbildning

Har du några frågor? Maila gärna jason.sparks.1984@hotmail.com eller kajsa@skarfsta.se 

Anmäl dig genom att maila namn, din roll (student/UL/AT/leg) samt vilka onsdagar du kan delta till ylva.danilsons@ki.se 

Hoppas ni tycker detta är lika viktigt som vi och vill ställa upp som diskussionsledare!