Masterclass - Mat för planet och hälsa

Den 6-8 maj anordnade SLS KUF årets första digitala masterclass! Det blev dagar fyllda med intressanta föreläsningar och spännande paneldiskussioner.

Dagens matsystem är en av de absolut främsta drivkrafterna bakom flera av våra stora folkhälsosjukdomar och även negativ miljöpåverkan. Detta år anordnas FNs Food Systems Summit och frågan om hur vi bör ställa om sättet vi producerar och konsumerar mat på är ett brännande hett ämne. 

Den 6-8 maj anordnade SLS KUFs intressegrupp för Global Hälsa en masterclass på temat ”Mat för planet och hälsa”. Med hjälp av föreläsningar, filmer och artiklar för självstudier, paneler och diskussioner djupdök vi under tre dagar i hur maten vi producerar och äter påverkar vår hälsa och miljö. 

Missade du detta men vill titta i efterhand?
Håll utkik här och på Svenska Läkaresällskapets YouTube-kanal. Snart lägger vi upp de inspelade föreläsningarna och paneldiskussionerna från dagarna!

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.