Fem anledningar att bli medlem i KUF

Som medlem är du med och utvecklar, påverkar och stödjer KUFs och Svenska Läkaresällskapets verksamhet.

1. LÄR DIG MER OM NÅGOT DU BRINNER FÖR

Vill du börja forska? Lära dig mer om sjukvårdsstyrning, jämlik vård, eller eHälsa? KUFs verksamhet centreras kring global hälsa, medicinsk vetenskap, utbildning, etik, eHälsa, prevention och medicinsk kvalitet, men exakt vad våra aktiviteter och events ska handla om är det du som medlem som bestämmer!

2. LÄR KÄNNA LÄKARSTUDENTER RUNT OM I LANDET

Som medlem i KUF kan du lära känna personer där du studerar, gör praktik eller vikarierar innan AT. Du får även chans att utbyta tankar, idéer och hänga med läkarstudenter och underläkare innan legitimation från hela landet!

3. GÖR DIN RÖST HÖRD

I våra paneldebatter, webinars och workshops bjuder vi in experter där du som medlem kan lyfta det du tycker är viktigt. KUF är även mån om att lyfta medlemmarnas röster inom SLS men även i det offentliga rummet.

4. MÖJLIGHET ATT SÖKA PRISER & STIPENDIER

KUF belönar och stöttar medlemmar som utmärkt sig inom olika områden. Du kan själv söka våra priser och stipendier, eller nominera en vän.

5. ENGAGERA DIG OCH VAR AKTIV

Tycker du att det saknas events på din lokalort? Känner du dig bortkopplad från campus när du är ute på placering? KUF verkar både på lokal och nationell nivå och kan hjälpa dig att organisera aktiviteter som suturworkshop, föreläsning om klimat och hälsa, seminarium om hur man ger sig in i debatten - you name it!

BLI MEDLEM

Bli medlem för 60 kr/år!

Som medlem är du med och utvecklar, påverkar och stödjer KUFs verksamhet. Ett medlemskap kostar 60 kr/år för student och 400 kr/år för läkare innan legitimation.

Vad är KUF?

Svenska Läkaresällskapets Kandidat- och Underläkarförening (KUF) är föreningen för dig som studerar till läkare fram till och med AT. Vi arbetar för att främja den personliga och professionella...