SHF's Imaginggrupps halvdagskurs

Svenska Hjärtförbundets (SHF) Imaginggrupp och Svenska Läkaresällskapet välkomnar dig till en halvdagskurs i Den sjuka aortan; Imaging i klinisk perspektiv i Stockholm den 1 oktober, Umeå den 8 oktober, och Lund den 17 oktober.

SHFs Imaginggrupp är organiserad som ett samarbete mellan SHFs alla delföreningar och har till uppgift att verka som en understödjande kraft för genomförande av forskning och metodutveckling inom svensk kardiovaskulär imaging genom att aktivt sammanlänka, verka i en rådgivande roll och sammankoppla olika expertis, modaliteter och specialiteter samt skapa nätverk för nationella samarbeten. Hösten 2019 kommer SHFs Imaginggrupp och Svenska Läkaresällskapet därför vidga det multidisciplinära perspektivet och arrangerar en eftermiddagskurs om olika form er av aorta - och aorta klaffsjukdomar. I det vetenskapliga programmet kommer ledande nationella experter presentera och diskutera rollen av olika bildhanteringsmodaliteter i kliniska situationer.

Tid och plats:

STOCKHOLM
Datum: 1 oktober
Plats: Nya Karolinska

UMEÅ
Datum: 8 oktoberPlats: P5
Storgatan 46 A, Entré Väven Norra
Tel: +46 90-690 48 05

LUND
Datum: 17 oktober
Plats: Lunds Universitetssjukhus, Strålningens föreläsningssal

Mer information och anmälan finner du här

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.