Årsmöte 5 oktober

Vi planerar nu för det årsmöte som ställdes in i april. Det har funnits stor osäkerhet om hur vi skulle planera och genomföra årsmöte men välkomnar nu alla att delta Måndagen den 5/10 kl 16.30. Vi planerar fysiskt möte på läkarsällskapet för de som vill och kan delta (max 50) och digitalt deltagande för övriga.

Vi kommer att ha stadgenliga förhandlingar enligt denna agenda. Notera att vi avser att rösta om uppdaterade stadgar som kräver stöd av två på varandra följande årsmöten. Nya stadgarna bifölls vid årsmötet 2019. Minimala tillägg har tillkommit eftersom SLS har ändrat förutsättningarna enligt beslut på fullmäktige våren 2020. Dessa förändringar är endast av administrativ natur och styrelsen med stöd av juridisk konsultation anser att dessa ändringar utgör förutsättning för att fastställa stadgarna vid detta årsmöte. Om medlemmarna tycker annorlunda genom omröstning behöver de beslutas vid ytterligare ett årsmöte. Se stadgar nedan i A) sin helhet B) med gamla och nya delar C) endast de administrativa förändringarna sedan årsmötet 2019.

Vi kommer att dela ut stipendier, pris, bevis på specialistexamen, hedersledamot och avsluta med gemensam middag.

Vill du delta digitalt? Använd denna länk: 

https://zoom.us/j/97328412296?pwd=RkR1RFdiTVdWVjJXTkxjbTJ2bUJ0dz09 

Meeting ID: 973 2841 2296
Passcode: 653971 

Vill du delta fysiskt? Anmäl dig i så fall till ellinor.schmidt@sls.se senast den 1 oktober. Ange också om du avser att delta på middagen efteråt. 

Varmt välkomna 

Hälsningar

Stefan James

A: Stadgar i sin helhet

B: Stadgar med gamla och nya delar

C: Stadgar med administrativa förändringar sedan årsmötet 2019

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.