AKUT KARDIOLOGI, 22-26 mars 2021

Uppsala

Målgrupp: ST-läkare som befinner sig i första halvan av sitt block i internmedicin, kardiologi och akutsjukvård. I mån av plats erbjuds specialister inom närliggande kliniska områden, liksom AT- läkare i slutet av sin utbildning, möjlighet att gå kursen.

Upplägg: Kursen i akut kardiologi har som övergripande målsättning att klarlägga hur man korrekt handlägger patienter som söker med symtom som kan vara orsakade av en akut hjärtsjukdom. Vi bely­ser olika diagnostiska metoder och vilken terapi som är indicerad prehospitalt, vid akutmottagningen, under vårdtiden, samt när patienten skrivs ut.
Utbildningen innefattar, förutom föreläsningar, egen tolkning av EKG-exempel med gemensam uppföljning, samt falldiskussioner.

LIPUS har granskat och godkänt denna utbildning.

Mer information, kursprogram, schema och anmälningsformulär hittas via följande länk: Akut kardiologi, Uppsala universitet 22-26 mars 2021

 

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.