Läkare emblem
Pin

Stockholm
3-4 december 2015

000

För utställare

armt välkomna till Medicinska riksstämman den 3-4 december 2015. Även i år hålls mötet på Stockholm Waterfront på första parkett i city med utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden. Medicinska riksstämman är Sveriges största mötesplats för läkares vidareutbildning och fortbildning, en viktig arena för utbyte av erfarenheter och kunskaper specialister emellan.

Dynamisk nyhet

För årets Medicinska riksstämma har vi utvecklat mötesplatsen. Syftet med det nya i rummet är att skapa en ännu bättre och dynamisk mötesplats för alla deltagare. Mötesplatsen erbjuder scenprogram med föreläsningar, debatt, spontana och planerade möten, spännande fakta i vår nya mötesplats "Arenan" ett rum i rummet för föreläsningar och diskussioner samt interaktion i utställningen.

Träffa din målgrupp!

Dagens hälso- och sjukvård ställer höga krav och fortbildning över specialitetsgränserna är en av förutsättningarna för att kunna möta dem. Till Riksstämman förväntas uppemot  2 000 besökare; läkare, kliniska forskare, verksamhetschefer och beslutsfattare för två intensiva dagar med ett högkvalitativt vetenskapligt program. För dig som företag finns flera möjligheter att delta i Medicinska riksstämman på mötet och interagera med deltagarna.

Utställarpaket pris 26 900 kr

Önskar du att medverka som utställare så erbjuder vi följande paket:
6 kvm monter, 3 x 2 meter med bakvägg och ev vägg mot granne beroende på placering av monter
Matta, el och trådlöst internet i montern
2 fria registreringar till det vetenskapliga programmet
Listad som utställare på Medicinska riksstämmans hemsida
Listad som utställare i programmet

Scentid 20 min  pris 15 000 kr

Var med och bidra till programmet genom att presentera på scenen som ligger mitt i mötesplatsen. Scentid kan bokas som ett komplement till utställarpaketet eller fristående. Tidigare år har scenpresentationerna varit mycket uppskattade av besökarna.
        
Förutom 20 min scentid ingår följande:
Standardteknik
Listad som medverkande på Medicinska riksstämmans hemsida
Listad som medverkande i programmet
1 fri registrering till det vetenskapliga programmet.

Inbjudna talare som ej är registrerade för Riksstämman kan förses med gästpass för sin aktuella presentation. Tider fördelas efter först till kvarnprincipen. För att bibehålla vår höga kvalitet på mötet krävs att ert innehåll godkänns i förväg av Svenska Läkaresällskapet.

Betalning och avbokningsvillkor

Alla priser är exklusive moms. Om ni deltar som utställare och behöver mer personal för att bemanna montern går det att köpa till registreringar till självkostnadspris. Kostnaden 640 kr exklusive moms faktureras vid mottagen och bekräftad anmälan. Alla bokningar faktureras med totalbeloppet.
Avbokningar innan den 28 aug 2015 debiteras med 50%. Efter den 29 aug 2015 är bokningen bindande och återbetalas ej.

Mötesplatsens öppettider

Torsdag 9.30-16.30
Fredag 9.00-14.00

Kontakt

För frågor och information om våra erbjudanden kontakta Åsa Ambrus (monter/utställarpaket).

Åsa Ambrus
asa.ambrus@mci-group.com, 070-749 39 57 

Boka monter >>

Till utställaranmälan >>

Utställarinformation >>