Framtidens Medicin & Hälsa

14-15 november 2017 Stockholm Waterfront

Nytt möte med läkarrollen i fokus

Framtidens Medicin och Hälsa är ett helt nytt forum för den svenska läkarkåren. Där diskuterar vi vårdens viktigaste framtidsfrågor. Håller tiden och tekniken på att springa ifrån läkarkåren? Riskerar vi att bli utkonkurrerade av nya aktörer och tekniska lösningar? Har vi läkare  abdikerat från vårt ansvar i samhällsdebatten? Vem ska skilja rätt från fel i vårdens vardag?

Oavsett vilka ståndpunkter man landar i måste de här frågorna upp på bordet. Så att vi kan reflektera, lära, diskutera, och utbyta erfarenheter.

För framtiden går inte att stoppa. Och den kommer både innebära förändringar av läkarrollen och utmaningar för svensk hälso- och sjukvård.

På Framtidens Medicin & Hälsa får du under två dagar uppleva ett tajt program med tankeväckande och ibland provocerande innehåll, korta faktagenomgångar och djuplodande samtal. Du kommer att få tid att lyssna på hur andra resonerar och ha möjlighet att ge din syn.

Syftet med mötet är att tillföra läkare och andra besökare ny relevant kunskap, stärka läkarkåren som drivkraft i hälso- och sjukvårdens utveckling samt sätta hälso- och sjukvårdens stora framtidsfrågor ur ett läkarperspektiv på den politiska dagordningen.

Program & anmälan

Besök kampanjsidan för Framtidens Medicin & Hälsa för mer information om mötet, program och anmälan

Till kampanjsida

På sls.se använder vi cookies för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.